No niin. Vähän myöhässä minä tämän aloitan, koska itse virkkausharrastus on ollut addiktioni vuoden alusta. Karvaturri, jonka kanssa jaan elämäni, osti minulle joululahjaksi virkkausoppaan, koska tiesi minun feministinä kunnioittavan aikaisempia naissukupolvia ja heidän työtään. Plus että tykkään nysvätä nakkisormillani kaikenlaista.

Olen osoittautunut sangen produktiiviseksi (määrä korvaa laadun ja matka on päämäärää tärkeämpi), pakkohan näitä on tänne julkipistää.

Ensimmäinen tekeleeni oli tammikuulta 07, Debbie Stollerin Stitch' n Bitch-kirjasta löytynyt ohje samoin kuten toinenkin:

787882.jpg

Ensimmäisenä tein oikeanpuoleisen. Hankalinta oli löytää hyviä renkaita kahvoiksi. Siinä tuli pyörittyä kaikki Tiimarit-Kooraudat-Bauhausit-Ikeat - ei rengasta missään! Lopulta Sinooperista löytyi jotakuinkin kelpo. Vaan siinäpä jollekin kelpo, konkurssikypsä bisnesidea: Ala tuottaa erilaisia renkuloita. Muoviset olis kiva.

Lanka oli kummassakin nyssäkässä Novitan Malibua, koukku nelonen ja virkkaus kävi kuin transsi. Ihanaa virkattavaa. Ja niin jymähti meikä-ämmä koukkuun samaan tahtiin kuin hartiat jumiin.