Kesäloma lähestyy ja sen mukana pitkät lentomatkat. Heräsin vasta ajatukseen, että minunhan pitää hankkia bambuiset (bambuisat? bambuset? bambupuiset? joku tuossa nyt ei mene oikein) virkkuuvermeet just heti justiinsa. Ja enhän minä peffaani minnekään kauppaan-kauppaan saa raahattua paitsi Prismaan ja siellä on vain virkkuukoukkuja konekaappareille (metallisia siis).

Vaan onneksi on netti. Laitoin tilauksen iltapäivällä Käsityökoriin ja johan tumpsahti koukku seuraavana aamuna eteisen matolle! Todella hienoa toimintaa! Sorppa vain pandakarhut, jos bambunne kaatui, mutta kun meikkis tahtoo virkata. Shit happens. Voiko tästä ekologisemmaksi mennä: Viedään uhanalaisuuden ruumiillistumalta sapuskat, jotta minä voin toteuttaa itseäni pitkillä lentomatkoilla. Aika paha. *ruoskii itseään*

Flagellants.png

Nyt olen sitten valmistautunut mannerten välisiin singahduksiin. Ja lupaan raportoida, huolitaanko koukkuani lentokoneeseen. Olen ostanut myös paksuhkoa lankaa ja teen erinäisiä projekteja, jotka liittyvät ystäväpiirini vauvabuumiin. 2008 tuntuu olevan aika satoisa vuosi lasten suhteen. Lisäksi opettelin katkaisemaan paksuhkon langan (kirjoitin ensin että lampaan, mitvit!) hampaillani käyttäen jyrsintätekniikkaa.